RSS

Asta e pentru toti, dar in mod special pentru tine.

14 oct.

Asta e despre ce i care mereu fug. Sunt oamenii care in loc sa si faca ordine in ganduri, pentru as putea continua viata, ei aleg sa fuga, spre o noua poveste, total imaginara. Sunt cei care depind de fictiuni , crezand ca iluziile se pot materializa. Visand cum ca , inchizand o usa, o alta se deschide si ei exact pe acolo merg. Mai sunt si capcane, dar ei sunt orbiti de Fata Morgana, care le promite ca fericirea vine pe gratis. Povestile nu se scriu singure. Ele se traiesc cu pasiunea cu care au fost scrise . Mai sunt si lucrurile importante, dar ei nu le mai vad, atunci cand se hranesc cu nimicuri gratuite, pentru care mereu vor ajunge sa ramana datori. Sunt ei , stiti voi, cei care sar dintr-un pom in alta , fara ca vreodata sa si fi facut incalzirea, inaintea unui antrenament. A da, sa nu i neglijam si pe cei care care se ascund, stergandu-si adevarata identitate, crezand ca asta ai va aduce mai aprope de visul lor. Zambesc, cand stiu ca realitatea mereu ai va izbi de pamant, aratandu-le ca lucrurile cu adevarat importante, ei tocmai le au aruncat la gunoi, pentru ca mai sunt si cei care vand gunoaie , ambalate frumos . Facand alegeri dupa calitatea amnbalajului, vor ramane mereu cu golul pe care l gasesc , atunci cand realizeaza ca la deschiderea pachetului, nu e nimic acolo decat gunoi. Dar ei se hranesc cu asta, ignorand adevaratele valori ale vietii, pentru care nu trebuie sa plateasca nimic. E totul gratuit, atunci cand inveti cum este sa fi tu .
Mai trebuie sa fii si un bun ascultator. Vorbind mereu peste altii, te vei regasi in monologuri , care nu fac nimic altceva decat sa te consume.
In timp, realizezi ca nu mai ai timp si in disperarea de a nu ramane singur, te arunci in bratele vanzatorilor de gunoi.
Sa nu-i uitam pe cei care se vand ieftin si oricui. Ai gasim peste tot. Colectionari de iluzii , am dreptul sa-i numesc. Sunt cei in care-ti pui increderea, pana la momentul testarii, unde pica examenul sustinut. Momentul in care iti arata de ce nu ai crezut in nimeni pana la ei. Atunci intelegi adevarata lor valoare. Sunt cei care mereu te dezamagesc, chiar si atunci cand vrei sa-i mentii pe drumul acela presarat cu fericiri. Prin natura lor, refuza sa fie fericiti. Ei prefera sa joace jocul usilor deschise. Stiti voi, dupa ce inchizi o poarta, o lasi inchisa si incepi sa te cunosti. Daca le deschizi pe toate si intri de dragul adictiei pentru aventura, vei ramane mereu acelasi deschizator singur si trist de usi.
Asta este dedicata tuturor dar in mod special tie, colectionarule de gunoi !
Ma inclin si semnez cu Endorfinul !

Publicitate
 
Scrie un comentariu

Scris de pe octombrie 14, 2018 în Uncategorized

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: