RSS

Trezirea

28 Nov

E mai mult ca posibil, uneori, gandurile mele asternute aici, sa va ofere o stare mai speciala, oricare ar fi ea. As vrea ca sa intelegi, scopul meu nu este de a va induce in felurite stari, ci e menit sa va deschida ochii, pentru a intelege cat de speciali sunteti voi, cei care ma cititi. Sunteti atat de diferiti, prin simplul fapt ca existati si poate ca ati ales sa nu plecati capul, chiar si atunci cand situatia ar cere-o.
Dar azi, azi este vorba de trezire ! Chiar ma gandeam, ca daca tot e atat de usor sa visam, de ce nu am putea sa preschimbam realitatea, intr-o continua visare. Imagineaza-ti ca-ti poti alege numai un gand , pe care doar tu sa il cunosti, dar care poate fi transformat in realitate. Si din acea clipa, asta sa fie doar povestea ta. In care numai tu, ai fost creatorul noului tau Univers. Te-ai putea adapta cu usurita , la noul scenariu ce tocmai a fost scris. Preferi gustul unui singur gand , in loc sa ramai si sa-ti visezi fiecare poveste in parte.
Acum am inteles si eu, cat de amestecate pot fi uneori si gandurile mele. Dar ma trezesc mult prea usor din aceasta realitate de vis ce tocmai am incercat ca sa-l creez. Acum a trecut prin fata mea si ultima frunza cazuta a lui Noiembrie, e semn ca a inceput sezonul de visare. V-am pastrat tuturor cate un loc, chiar aici langa mine, de unde privelistea , se vizioneaza doar la clasa intai. Incapem destui aici, fiecare cu visele sale, nu e loc de neintelegeri, ne cunoastem destul. Trebuie doar sa fim pregatiti si sa ne ascultam povestile, in liniste absoluta, pe acest taram minunat.
Eu ma trezesc, doar pentru o clipa, uitasem de tine, stiam ca nu vii. Dar parca-ti vad umbra, venind din trecut, sa-mi opreasca visarea. E imposibil, ca umbrele sa-ti distraga atentia de la visele tale. Esti ceea ce alegi sa fii, indiferent de gandurile cu care ai ales sa traiesti. Iar fiecare este special, in toate zilele in care nu renunta a zambi. Alegi cararea cu florile ce numai tu le-ai plantat. Ca atunci cand iti vei intalni buchetul preferat, sa stii cu siguranta , ca e facut sub numai semnatura ta.
Scriu despre trezire astazi, pentru ca vreau sa ma asigur, ca fiecare este treaz, cand va incepe sa-si traiasca visele. Pentru ca ce poate fi mai frumos, decat sa asisti la ceremonia de premiere, in care tu esti in postura celui ce ofera medaliile. Tu , esti deja invingator, inca de atunci de cand ai decis, sa fii tu si doar atat.
E felul meu de a va spune voua cat de speciali sunteti cu totii , asta a fost tot .
Va imbratisez cu drag,
Endorfinul .

Advertisements
 
10 Comments

Posted by on November 28, 2018 in De ale vietii

 

10 responses to “Trezirea

 1. ecoarta

  November 29, 2018 at 2:19 am

  Am ales sa fiu eu. Am ales sa fiu ceea ce sunt. Deci sunt o invingatoare!?

   
 2. inaloveworld

  November 29, 2018 at 1:47 pm

  Fiecare poate fi un învingător atunci când decide să fie cine este cu adevărat: el însuși! Mulțumesc pentru acest articol frumos!

   
  • Endorfinul

   November 29, 2018 at 1:49 pm

   Cu mare drag. Te mai aștept pe aici. Sper că ai o zi minunată !

    
   • inaloveworld

    November 29, 2018 at 1:51 pm

    Oricând cu mare plăcere! Mulțumesc și să fie zi minunată și pentru tine!

     
   • Endorfinul

    November 29, 2018 at 1:51 pm

    Mulțumesc mult !

     
 3. Poteci de dor

  November 29, 2018 at 2:10 pm

  Suntem responsabili pentru visul nostrul, nu-l putem lăsa să piară.

   
  • Endorfinul

   November 29, 2018 at 2:11 pm

   Exact ! Mulțumesc pentru vizită.

    
 4. Katherine

  November 30, 2018 at 5:22 pm

  Nu stiu ce sa zic, dar eu sunt o luptatoare. De fiecare data cand am avut un vis si mi-am dorit sa ajung undeva cu ardoare, am ajuns acolo. Acum, ca mi-a produs sentimente mai negative sau mai placute, consider ca nu este relevant atata timp cat totul inseamna experienta.
  Tot secretul este ca trebuie sa crezi in tine si sa ai speranta, ca in rest… toate vin de la sine.
  Un weekend placut, Endorfinule!

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: