RSS

Avion

09 Dec

E liniștite și atât, in sfârșit am ales o zi in care in afara vocilor din mintea mea , nu se mai aude nimic. Decolează până și ultimul avion din aeroportul in care mă aflu acum. Privesc bucata de metal fara suflet, cum ridica la cer o mulțime de oameni ce și duc visele in știu eu ce loc al lumii. Eu am uitat sa mi iau bilet, poate din cauză că am omis sa mi fac planuri sau poate că doar am ales sa uit. Doi ochi de un albastru intens mă măsoară din priviri, la câteva scaune distanta de mine. Mi am ferit privirea de câteva ori până când ochii noștrii au reușit a se întâlni. Ai schițat un fel de zâmbet, lucru care a stârnit adolescentul din mine. Te privesc mai atent, ești chiar tu și a trecut atât de mult timp încât chiar am uitat sa mă mai gândesc și la tine. Zâmbești când realizezi că te am recunoscut, iar eu mă apropii mai mult de tine. Imaginea devine neclară, culorile sunt acum doar alb și gri, timp in care inconștientul de mine înțelege că ceva nu este cum ar trebui . Incerc sa te ating, îți cuprind mana in palmele mele, in dorul de ați simți căldura trupului tău. Dar nu simt nimic , mă copleșește un fel de frica, atunci când realizez , că nu mai disting diferența dintre iluzie și real. Îmi mai dau o șansă, incerc să ți vorbesc , dar sunt și mai tare zguduit de faptul că tu nu mai ești aici pe scaunul din aeroport, iar eu nici macar nu sunt in acest loc. Deschid ochii, las câteva secunde in care îmi ajustez ritmul sacadat al respiratiei mele. Am înțeles că visam, plecam singur spre un hotar fara planuri, in care trebuia să mă întâlnesc cu tine in acel aeroport plin de visele oricui, in care sufletele zboară spre locuri numai de ei știute. Te așteptam ca sa te pot lua cu mine, in povestea ce tocmai am terminat o de scris pentru noi. Dar tu, nici măcar în vise nu apari, ești nimic altceva decât rodul imaginației mele.

Am ales azi, sa nu mai urc in avion cu visele mele cu tot, in schimb azi, aleg să împart , chiar la ușa terminalului, oricare vis vă doriți că să visați.

Călătorie plăcută dragii mei !

Cu mult drag, Endorfinul.

P.S. Culeg pentru fiecare dintre voi un buchet de gânduri bune, pe care o să le gasiti in vaza din inimile voastre. Rămâne doar ca voi, sa le alimentați cu vise.

Advertisements
 
6 Comments

Posted by on December 9, 2018 in Uncategorized

 

6 responses to “Avion

 1. Poteci de dor

  December 10, 2018 at 8:46 am

  Mulţumim pentru gândurile bune, trebuie să avem grijă de ele.

   
 2. inaloveworld

  December 10, 2018 at 10:54 am

  Un buchet atât de frumos! Eu îl înfășor în visele mele și îl trimit spre tine cu mulțumirile din sufletul meu …

   
 3. Monik

  December 11, 2018 at 11:42 am

  Gandurile bune transmise in eter ajung in toate colturile lumii. Multumesc!

   
  • Endorfinul

   December 11, 2018 at 11:45 am

   Mă bucur atât de mult sa citesc asta. Îți mulțumesc !

    

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: