RSS

La drum

20 Jan

Știam că vei găsi drumul spre lumea mea, iar timpul pe care ți l-am dedicat, atunci când nesfârșitele scrisori pe care necontenit ți le trimiteam, izbeau cu brutalitate în ușa ta, a fost cu folos. Când am desfăcut plicul de la tine, păsările au încetat în a mai cânta , iar fluturii înghețați au revenit la viață. Când mi-ai zâmbit întâia oară, am știut că vei fi parte din povestea mea pentru totdeauna. Ți-am pregătit întregul drum către mine, ridicându-ți piedestaluri, am acoperit cărarea cu petale de trandafiri , pe care le-am dezghețat la inima mea calda, care mereu a bătut în ritmul muzicii pe care tu alegi sa o asculți . Sau îți mai amintești când pentru prima dată ți-ai odihnit sufletul la pieptul nenorocitului de mine, când eu îți șopteam că visele pe care împreună le-am creat, pot deveni parte din atât de mult iubitul real. Trebuia doar să credem în ele, chiar și atunci, când eram prea tineri și mult prea inconștienți, de consecințele pe care credința într-un vis le poate aduce. Amintește-ți când vânam răsăritul de Luna , în fiecare noapte cu cer senin, iar gândurile noastre frumoase, alegeau sa se contopească într-un doar singur întreg. Dar acum, ai ales sa schimbam scenariul, iar tu știi cât de dependent sunt eu de schimbări. Ai ales sa continui minunată creație, pe care noi doi am ales sa o numim numai al nostru gând frumos. Și știu, că inima ta acum, când trece peste aceste rânduri, pe care mereu ți le dedic, tresare la fiecare cuvânt în care tu te regăsești. Iar acel fior, ce îți încearcă șira spinării acum, e doar gândul meu , în care mereu te-am păstrat pe tine, la fel ca cea mai de preț comoara, ascunsa de ochii cei rai ai lumii. Tu suflet pur, pierdut și trist ce ești, sa nu încetezi niciodată a crede în poveștile tale, pentru că atunci când vei fi devotata propriilor tale gânduri, vei fi deja în locul în care aparții, în doar scenariul nostru. Povestea a rămas mereu fără final, a fost mereu darul meu pentru tine. Acum , vei fi din nou parte din ea, tu trebuie doar sa adaugi finalul, alege tot ce e bun din tine, dărâmă zidurile pe care viața ți le a construit ca sa te întoarcă de la dreptul tău la fericire, și pleacă în ultima călătorie, la finalul căreia eu te voi aștepta. Acum ai și hărțile potrivite pentru a găsi tărâmul, de unde eu vin.

Fugi, spre numai visele tale și nu privi deloc înapoi. Al tău , același psihopat cronic, creator de povesti frumoase și zâmbete gratuite.

Te aștept.

Visați va visele, materializați toate gândurile în care credeți și iubiți tot ce vă înconjoară, asta va îndemn eu să faceți cu restul de viață ce va rămas.

Vă îmbrățișez cu drag pe toți,

Endorfinul.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on January 20, 2019 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: