RSS

Varf

24 Jan

Sunet de frunza uscată, sfărâmată intre tălpile mele și pământul înghețat, pot auzi când pășesc cu frica prin întuneric. Glas de femeie ce încearcă să ma oprească din călătoria în care am pornit, îmi amintește ca e atât de posibil sa nu mă mai pot întoarce, din cauza fiarelor înfometate care mă caută.. Un fior , ce se scurge atât de încet pe șira spinării, mă lasă să înțeleg, că îmi e frica. Dar am ales sa continui, mă obișnuiesc cu ea, apoi încep în a o cunoaște , după care ne contopim în aceeași substanță și mi continui drumul. Setea căutării dintre doua suflete, îmi împinge pașii spre vârful de munte, unde mereu am așteptat, numai un semn ce mi va lăsa trupul fără suflare . Tu ai numi-o iubire, aceasta ascensiune pentru care plătesc atât de scump, dar eu pot să ți arăt că e mult mai mult decât atât. Continui înainte, chiar dacă cioburi din inima mea împietrită, se topesc ca fulgii de zăpada, colorând cărarea mea și tot ce las în urma. Mă opresc doar pentru o clipă, în care mă asigur că gândul pe care îl port după mine , e bine păstrat, în siguranță, la umbra de vis frumos, ce mă îndeamnă să te tot caut. Puțin mai în fata, mă așteaptă haita de lupi neîmblânziți, cu privirile flamande mă lasă să înțeleg, că pe acest tărâm nu este loc pentru greșeli. Încerc sa mă adun, când trec prin fata lor, ce au ca unic scop lăsarea mea în neființă, iar ele simt că frica mea, e tocmai cea care mă îndeamnă să mi continui drumul. Vântul acesta rece , cu care m am întâlnit aici, îmi pălmuiește fata cu atâta ura , în încercarea sa de a mă trimite înspre înapoi. Un fir de încăpățânare , nu mi da voie sa fac asta și continui să pășesc chiar și atunci când piciorele îmi amintesc, cât de înghețate sunt. Ajuns în vârf de munte, acopăr zgomotul de fiare sălbatice, cu propriul urlet, atunci când înțeleg că din nou am ajuns mult prea devreme.

Mie frig și tac, atunci când privesc de aici tărâmul pustiit de cei pe care i caut eu acum. Duc mâna înspre piept, în încercarea de a simți restul de inima ce a rămas, dar locul este aproape gol. In afara unei fărâme , pe care o smulg, și o așez aici, ca tu, cel care ești însetat de căutarea dintre doua suflete, sa ai un început de poveste frumoasa , atunci când te vei regăsi singur, în vârf de munte pustiu. Praful de inima , presărat peste suflete pierdute , trecute prin lupi, cu iluzie de picior înghețat, îți vor aminti călătorule, că drumul tău niciodată nu a fost atât de ușor. Asculta ți chemarea și pleacă spre fărâma ta de inima.

Vă îmbrățișez cu drag, Endorfinul.

Advertisements
 
2 Comments

Posted by on January 24, 2019 in Uncategorized

 

2 responses to “Varf

 1. inaloveworld

  January 25, 2019 at 3:54 pm

  Cu voia ta, mă alătur și eu dorinței ca fiecare să poată să se îndrepte spre fărâma sa de inimă … Mulțumesc pentru rândurile frumoase și îmbrățișarea oferită!

   
 2. Endorfinul

  January 25, 2019 at 4:05 pm

  Cu mult drag. Mulțumesc pentru timpul tau !

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: