RSS

Momentul

03 mart.

Priveam prin geamul lăsat deschis , pentru a-mi umple încăperea cu aerul curat, pe care uneori îl condamn sa rămână prizonier, al lumii în care am ales să trăiesc . Puteam sa aud atât de clar , zgomotul pe care numai picioarele tale îl făceau , în miez de noapte , când încercam să adorm , printre coșmarurile ce mă urmăreau , noapte de noapte . Eram atât de devotat , acelui pahar de vin sec , pe care-l vărsam peste trupul tău , amestecat cu numai gândurile mele . Mixtura senzațiilor , de cuvinte rostite, la marginea hotarului , cu glas atât de real, încât până și tu să – l poți auzi , atunci când ai vrea să renunți la luptătorul din tine .

E atât de ușor, sa cazi prada până și ție , când pierzi picătura de zâmbet ascuns. Tu mergi mai departe , știai că e doar una, de asta-ți și spun sa alergi cât mai departe , cucerind și pământul pe care știai că vei merge .

Felurite licori, am pregătit pentru tine , că sa-ți potolesc setea, când Soarele îți va încălzi mult mai tare potecile .

Nu privi înapoi , când pășești înainte , nu-i nimic de văzut , la care nu ai putea renunța, în clipa în care te îndrepți spre oricare rest de ideal .

Ramai camarad al luptei în care uneori te mai regăsești , numai așa vei putea ieși învingător , din adevăratul război . Cam asta-ți oferă amestecul de cuvinte , pe care acum le-am aruncat înspre tine , cu adiere de gând bun , purtat pe brațe , de timp frumos .

Vei înțelege acum, că e mai plăcut locul din spate , din care privești cu profunzime , întregul spectacol ce tocmai a început , în confortul universului numai de tine știut .

Poți alege oricând , sa mai vii și pe la mine , mereu e cafeaua încălzită , la focul de gând bun , pentru înfriguratul din tine.

Era un moment .

Vă îmbrățișez cu drag, la indigo astăzi, Endorfinul.

Publicitate
 
Scrie un comentariu

Scris de pe martie 3, 2019 în Uncategorized

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: