RSS

Primavara

03 mart.

Iti mai amintești cum începutul de primăvară ,iți spală inima în ploi calde și te încerca sentimentul de renaștere, amplificându-se cu fiecare ciripit de pasare ? Iar verdele crud, iți mângâia sufletul înghețat de peste iarna, protejându-ți numai ale tale vise , în care începeai sa crezi. Scenariul a rămas același, chiar și astăzi, dacă alegi sa privești florile , în loc sa le culegi, păstrându-ți puritatea de om, cu care te-ai născut. Iti zâmbeau diminețile, în care petreceai timpul de primăvară numai cu tine, cu răsărit de Soare, presărat peste trupul tău , de om bun ce ești. Cu ochii închiși, puteai călători înspre tărâmurile numai de tine știute, în care noțiunea timpului nu mai exista, iar tu erai învăluit în petale de gânduri frumoase, chiar și atunci când alegeai sa privești către tine.
Ma sprijineam de o fărâma de gând curat, uitat de prea multa vreme în pivnița, în care păstram cu sfințenie , încăperea ce avea mai târziu sa-mi devina propria închisoare, în care uneori, alegeam sa ma retrag de buna voie. Iar tu zâmbeai, când alegeai luxul de ați îndrepta degetul spre visătorul de mine. Înțelegeam clipa în care iți lipsea atât de mult realul, pe care trebuia sa-l simți , pana și în momentele deloc plăcute. Adicția pe care o afișai în timpul în care încercai sa te regăsești, te putea copleși uneori, însa tu ai ales sa lupți pentru visul tău, știind ca rezultatul final poate fi atât de nesigur.
Era numai primăvară, iar tu încercai sa fii doar ceea ce-ți doreai , asumându-ți oricare risc ar fi trebuit, în căutarea omului din tine, cu suflet curat, purtat pe aripi de rândunici.

Înțelegi astăzi , motivul pentru care mereu am alergat după tine, întorcându-te pe cărări , alese după criterii înfiorător de profunde, pentru ca tu , creatorul viselor, presărate cu lacrimi de puritate absolută , sa poți a zâmbi , oricărei fărâmă de inima atinsa.

As putea să-ți mai las , puțin praf din timpul meu, dar acum, tu trebuie să înțelegi , că a venit momentul, în care-mi iei locul și continui povestea in care știam că ai să crezi .

E felul meu, de a va spune , că a venit și primăvara .

Vă îmbrățișez cu drag , Endorfinul.

Publicitate
 
Scrie un comentariu

Scris de pe martie 3, 2019 în Uncategorized

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: