RSS

Pentru azi

05 mart.

Iti opream respirația în clipa în care iți era permis sa ma cunoști cu adevarat. Te lăsam sa-mi simți inima, în palmele tale, doar pentru o frântură de moment, suficient încât, sa-ți inducă senzația de protecție ireala. Alta data, iți ofeream numai putin din timpul meu, în care călătoreai înspre lumea din care eu vin. Vroiam doar sa-ți arat, ca uneori, lumea ta , atât de bine creionata și pusa la punct numai după ale tale principii, te poate purta în felurite călătorii, pe care e posibil sa nu le înțelegi, cel putin nu de la început. Ma luai de mana, folosindu-ma ca și ghid, în nenumăratele călătorii, în care trebuia sa-ți ofer lecții, era ușor sa înțelegi, ca trebuia sa te găsească pregătit , momentul în care-ți voi elibera mâinile, lăsându-ți vreme destulă, pentru a gusta din puritatea libertății după care tânjeai atât de mult.
Ma criticai mereu, când încercam sa-ți port pașii , pe drumuri neumblate, de pantofii tai , cu care erai obișnuit sa calci pământul. Am înțeles atât de bine, frica ce nu te lasă sa fii tu, de fiecare data, când ești nevoit de oricare împrejurare în care te regăsești, sa încerci gustul de viata gratuit , care mereu îl poți găsi la orice colt, al povestii în care alegi sa crezi.
E firesc sa alegi confortul, care ți-l oferă nici o schimbare, în locul necunoscutului atât de nesigur, dar ritmul muzicii pe care inima ta îl produce, atunci când alegi sa faci saltul înspre prăpastia dintre omul din tine și gândul tău, e mai mult decât ai tu nevoie , pentru a te lasa încercat, de fericirea ce doar noul ți-o poate oferi.
Te-as fi lăsat sa-mi arați, cum ai defini tu iubirea, știind satisfacția de care depinzi, atunci când adaugi o noua eticheta știu eu cărui sentiment alegi tu sa-l povestești. Dar despre asta sa vorbit mai mult decât era necesar, făcându-mi propriile ideologii , aproape inutile. Un gând tot las aici, mai ales pentru tine, așteptând sa te vad, cum trăiești mai mult, decât susții tu ca o faci deja. Ignora cuvintele care s-au spus despre iubire, uita cărțile căror le-ai sacrificat atât de mult din timpul tău și pleacă în lume, în minunata călătorie a propriei tale inimi. Mereu te va purta spre lumi necunoscute, vei fi călător fără asigurări de vreme buna, dar ce poate fi mai profund decât descoperirea ritmului aproape perfect, în care numai sufletul tău poate dansa ?
Zâmbește-mi când iți acopăr trupul cu petale de trandafir, cules în miez de noapte, la capăt de gând curat, cu interesul de a te privi încă o data cum zâmbești, oricărui gram de vis, scufundat în puritate, de luptător neînfricat ce ești.
Ce-ai spune, dacă astăzi, ai încerca sa crezi în tine ?
Va îmbrățișez cu drag , Endorfinul.

Publicitate
 
8 comentarii

Scris de pe martie 5, 2019 în De ale vietii, Uncategorized

 

Etichete:

8 răspunsuri la „Pentru azi

 1. ecoarta

  martie 5, 2019 at 1:51 pm

  Pun si eu o eticheta:
  ” Minune de scris!”

   
  • Endorfinul

   martie 5, 2019 at 3:02 pm

   Multumesc mult pentru timpul tau ! Ma bucur ca ti a placut.

    
 2. etiliyle

  martie 8, 2019 at 7:06 pm

  💕💞💞💕

   
 3. doar verde

  martie 17, 2019 at 12:54 pm

  Am zâmbit! ☺️

   
  • Endorfinul

   martie 17, 2019 at 1:09 pm

   Ma bucur mult sa aud asta ! Multumesc pentru timpul tau .

    
 4. Ana May

  martie 30, 2019 at 3:14 pm

  … O dovada ca romantismul e privilegiat!
  Felicitări, mulțumesc pentru lectura! ☺️

   
  • Endorfinul

   martie 31, 2019 at 5:05 am

   Cu mult drag. Mulțumesc pentru timpul tau !

    

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: