RSS

A voastră

09 mart.

Inca îmi amintesc atât de clar, mai ales atunci când închid ochii, momentul în care m-ai pus sa jur , ca voi vorbi și despre tine. Am ales sa o fac astăzi, privește-o ca pe un fel de dar, la care am hotărât sa ma gândesc.
Sa încerc a te descrie, mi-ar fi atât de imposibil, e ca și cum , ai încerca sa culegi buchete de floare de colt, în miez de noapte, chiar și atunci când oftai, cu mâinile la piept, călătorind înspre povestea, pe care aveam sa o scriu despre tine.
E la fel ca atunci, când la sfârșit de vreme buna, renunti în a mai crede, idealului de basm, la care ai fost cândva devotata. Mi-ar fi atât de ușor , ca sa-ți topesc oricare furtuna, de care ai putea ca sa te împiedici, atunci când alegi sa deviezi de la drum. Din flori de cireși, ași construi cărarea, pe care pășești, atât de profund, când începi sa crezi în răsăritul care prea bine știi ca ți se cuvine.
Pana și eu ma blochez, la întâlnirea cu clipele în care , ma pui sa vorbesc , fata în fata despre tine, știind ca nu e posibil în a descrie un ideal atât de bine definit , exact cum ești tu , oricare femeie. E principalul motiv, pentru care evit cât pot de mult , astfel de drumuri ce m-ar putea duce spre tine.
Atunci când te vei întâlni din nou, cu nopțile tale nedormite, șoptind către luna, firmituri din sufletul tău, amintește-ți ca ai fost motivul principal pentru care unii au scris istorii , iar alții și-au dat pana și viata. Atât de aproape ești tu de , de prima lacrima de perfecțiune curata, căzută la începutul oricărui vis frumos. Pana și atunci când trăiești starea de trista încercare a renunțării la ceea ce te face sa fii tu, sa știi bine asta, ca fiecare cuvânt rostit de oricine, nu a fost dedicat nimănui, în afara de tine.
Ești la fel de curata ca râurile ce străbat tărâmul viselor, în încercarea de a dezbina granița dintre lumea ta și locul de unde am ales sa vin.
Te las nu înainte de ați înfășura inima în praf de zâmbete calde, la fel ca și ploile de vara prin care te plimbi mereu cu piciorele goale, trăind atât de intens fiecare atingere.
Trebuia sa fie ceva frumos , pentru fiecare femeie.
Semnez , Endorfinul.

Publicitate
 
Scrie un comentariu

Scris de pe martie 9, 2019 în Uncategorized

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: