RSS

Când sunt Primăvară

14 apr.

Când sunt Primăvară, îți mângâi trupul înghețat de peste Iarnă , cu picături de ploaie călduță, atât numai cât să te dezmorțești și să te eliberezi de hibernarea în care ai stat ascuns până acum.

Te port pe brațele mele neșlefuite , printre adunăturile de păduri cu frunze proaspăt născute din mugurii copți de Soarele zâmbitor , mângâiate de corul păsărilor care necontenit îți amintesc că e momentul să renaști.

Îți umplu plămânii cu aer curat și uscat de vântul calm care-ți șoptește să ai încredere în mine când te indemn la visare.

Ca o lumină aruncată în străfundurile Pământului apar, atunci când simt că ești încercat de până și cea mai mica îndoială. Îți înconjur inima cu petală de fluturi, scăldată în roua dimineții cu mireasmă de viață curată.

Nu caut nimic în schimb de la tine , când pășesc pe potecile pe unde ți-am plimbat sufletul găurit de gândurile negre ce uneori nu ți-au dat pace . Vreau doar să-ți închizi ochii , să simți cu puterea minții că absolut tot ceea ce ți dorești, tu ai deja.

În zumzet de albină te adorm de fiecare dată înainte de a porni spre a această călătorie, în care tu ești personajul principal , iar eu sunt doar un spectator dependent de povești gratuite.

Storc fiecare celulă care te-a transformat în ceea ce ce azi ești, adaug petale de trandafir și fărâme de gând bun, amestecând compoziția finală cu răsărit de basm frumos , ca mai apoi să te trimit în căutarea ultimei picături de stea căzută în miez de noapte.

Când sunt Primăvară, mă gândesc mereu la fiecare dintre voi, împart fiecare ceașcă de cafea sorbită la primele semne de dimineață și trimit necontenit spre oriunde câte un gând bun oricui.

Vă îmbrățișez cu drag, Endorfinul.

Publicitate
 
11 comentarii

Scris de pe aprilie 14, 2020 în De ale vietii

 

Etichete: , , , , , , , , , , ,

11 răspunsuri la „Când sunt Primăvară

 1. gandultaufemeie

  aprilie 14, 2020 at 6:59 am

  “If a writer falls in love with you, you can never die.” E adevărat, și e despre tine.. așa frumos ai trimis acest text, ca cel cel primește păcat sa nu privească prezentul+viitorul cu alți ochi. Ma bucur ca exista așa suflete minunate in zilele noastre și plus ca au posibilitatea sa ne trimită mesajul “Frumosului” in așa mod, ca sa se lipească de sufletul omului. Succese in continuare!!

   
  • Endorfinul

   aprilie 14, 2020 at 7:02 am

   Mulțumesc mult. E fericire pură atunci când citesc cuvintele voastre , născute din timpul pe care-l lăsați aici în semn că ați înțeles subtilul mesaj pe care vreau mereu să-l transmit oricui. O zi minunată să ai !

    
 2. Poteci de dor

  aprilie 14, 2020 at 7:22 am

  Primăvară să fii mereu şi să-ţi fie mereu înflorire-n suflet!

   
  • Endorfinul

   aprilie 14, 2020 at 11:55 am

   Mulțumesc mult pentru timpul tau ! La fel și ție. O zi frumoasă să ai !

    
 3. Dana Constantinescu Mediclass

  aprilie 14, 2020 at 2:14 pm

  Va multumesc cu respect pentru incantatoarele postari, adevarat balsam pentru suflet dar si pline de adevar totodata !!!

   
 4. valiii26

  aprilie 18, 2020 at 10:46 am

  Frumos, Paste fericit! ❤

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: