RSS

Izolat

14 oct.

Suna a genocid fiecare picătură de ploaie pe care o priveai cum izbea pământul rece având ca singură misiune auto distrugerea.

Iar acum stai izolat, de parcă nu făcea încă de demult acest lucru, atunci când alegeai să întorci privirea în altă parte când paradisul tău era zguduit de știu eu de neajuns.

Dar acum e oficial , ți-au injectat adânc în vene frica de virusul ce te-ar putea trimite la numai doi metri sub pământ. Parcă observi mai limpede astăzi asfaltul scuipat de ploile lui octombrie, pe care pășeai spre nicăieri în fiecare zi din scurta ta existență.

Te aș îndemna să te izolezi de toate porcăriile pe care ți le toarnă ăștia forțat pe gât, de fiecare dată când ți se scurge timpul atât de prețios în fața ecranului la care încă mai plătești rate. Oricum vei alege să nu-mi dai ascultare și nici măcar nu te condamn pentru asta. Vroiam doar să te fac din nou atent, că ești într-o fuziune directă cu tot ce te înconjoară până în ziua când numai fărâme de praf vor rămâne în jurul tău.

De asta îți tot las frânturi de gânduri atent alese numai de dragul de a știi că va veni și vremea când vei culege câte ceva bun din nimicul de lume ce ne a mai rămas.

Speram ca acest gând să te prindă acasă , înconjurat de vise frumoase la care încă nu ai renunțat, scăldate în căldură și pofta de viață , cu aer curat și cu inima deschisă pentru ceva mai bun.

Doar trag de tine, omule bun, nimic mai mult.

Vă îmbrățișez cu drag, Endorfinul.

Publicitate
 
4 comentarii

Scris de pe octombrie 14, 2020 în De ale vietii

 

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

4 răspunsuri la „Izolat

 1. inaloveworld

  octombrie 14, 2020 at 4:55 pm

  Subtil și frumos! Felicitări pentru articol!
  Fie ca fiecare, cu poftă de viață, în aer curat și cu inima deschisă să depășească fricile și să fie înconjurat de visuri împlinite!

   
  • Endorfinul

   octombrie 14, 2020 at 5:00 pm

   Mulțumesc mult pentru timpul tău. Apreciez vizita și faptul că ai extras esențialul. O seara minunată ! 🌘

    
 2. gandultaufemeie

  octombrie 14, 2020 at 7:42 pm

  Cât adevăr, din nefericire 2020 e cam dur și se simte cam acru.. din fericire avem oameni frumoși așa ca tine și prețiosul cuvânt care “da” pofta de viața sau o motivatie buna (deja depinde cine și ce caută, vede) și nu e chiar totul pierdut! Ești bravo! 😇

   
  • Endorfinul

   octombrie 14, 2020 at 7:48 pm

   Mulțumesc mult pentru vizita ta ! Ai mare dreptate. O seara frumoasă îți doresc !

    

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: