RSS

Scrisoare

29 oct.

Scrisoare de la un cititor anonim:

De parcă nu era de ajuns că-mi trăiam viață după stereotipurile pe care cu forța mi-le înfigeai în cap, numai de de dragul de a fi și eu parte din acest cerc vicios care selectează și elimină prietenii fabricate la secundă în funcție de tabloul afișat pe oricare pagina ieftină, virtuală, fără gust și fără miros.

M-am săturat să te mulțumesc, doar că să-mi pot hrăni neajunsurile sufletești pe care azi, mi le vinzi atât de ieftin. Chiar crezi că poți să mi controlezi instinctul primar de mamifer carnivor ce sunt ?

Trăiești cu impresia falsă de conducător de minți ce îți alimentează setea de a aduna clienți în jurul unui produs de care nu avem nevoie.

Vroiam să-ți amintesc , că atunci când va veni și clipa în care vei înțelege că nu sunt doar un scuipat strivit de gheata ta scumpă , vei știi că voi veni peste tine.

Azi nu mai sunt parte din turma pe care știu eu ce cioban o îndeamnă să pască pe plaiurile mioritice vândute către popoare străine.

Azi îți arăt un pumn strâns românesc curat, care te dezbracă de costumul împuțit , de nunțile la care te prezinți doar că să aibă alții etichete de lipit pe fruntea ta de prost mult prea ușor de cumpărat .

Te las in tâmpenia ta să-ți trăiești ficțiunea asta ordinară care te cumpără atât de ieftin.

Vroiam doar sa ți spun asta.

Va îmbrățișez cu drag, Endorfinul.

Publicitate
 
Scrie un comentariu

Scris de pe octombrie 29, 2020 în De ale vietii

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: